Brug TransferXL som et enkelt, hurtigt og gratis WeTransfer-alternativ

Brug TransferXL som et enkelt, hurtigt og gratis WeTransfer-alternativ
TransferXL

Der er masser af alternativer til WeTransfer, Terashare eller Wikisend. Online fildeling giver dig mulighed for at sende større filer til udvalgte modtagere gratis via e-mail. Hos mange udbydere støder man dog hurtigt på begrænsninger. Enten skal man betale for ekstra modtagere eller lagerplads, eller også skal man registrere sig for overhovedet at kunne sende noget. Transfer XL har erkendt disse problemer og tilbyder derfor brugerne ekstra frihed til at sende store filer – sikkert og nemt.

WeTransfer-alternativ

Hvad har TransferXL og WeTransfer til fælles?

Med begge udbydere kan du uploade store filer og sende dem via e-mail til en eller flere modtagere. Typen af fil er ligegyldig. Begge udbydere gemmer ikke dataene i en sky på lang sigt, men bruger dem kun til at sende filer.

Da dataene ikke gemmes, kan filerne kun downloades via linket i en begrænset periode . Med TransferXL, som med WeTransfer, er linket tilgængeligt i syv dage og udløber derefter automatisk.

Der kræves ingen registrering for at sende filer via disse tjenester. Det er nok at indtaste sin egen og modtagerens e-mailadresse for at sende data.

Brugere af disse udbydere har ingen omkostninger i første omgang. Udbydere som WeTransfer tilbyder yderligere betalingsmuligheder for mere lagerplads eller flere modtagere. De grundlæggende funktioner i TransferXL er fortsat gratis.

Hvorfor er TransferXL et godt alternativ til WeTransfer?

Ud over de samme grundlæggende funktioner som WeTransfer tilbyder TransferXL et par mere praktiske funktioner.

En af de store fordele ved TransferXL er, at alle grundlæggende funktioner er gratis. Filer på op til 5 gigabyte kan sendes gratis pr. overførsel med TransferXL. Du kan sende 10 gigabyte gratis om dagen. Så du kan lige så godt sende 15 billeder eller 4 gigabyte videomateriale.

Send dine filer til så mange modtagere, som du har lyst til. Med TransferXL får du en bekræftelse på modtagelsen, så snart de filer, du har sendt, er blevet downloadet. TransferXL tilbyder enkel betjening og en ukompliceret proces til at sende dine data. Dine filer er på vej med blot nogle få klik.

TRANSFERXLWETRANSFER
KontotypeGratis at brugeGratis at bruge
Registrering påkrævet?Nej, ingenNej, ingen
Maksimal filstørrelse5 GB2 GB
Tilgængelighed af filer7 dage7 dage
Ubegrænset båndbreddeJa, det er muligtNej
Kryptering med adgangskode muligJaKun med Pro
Valg af serverplaceringJa, det er muligtJa
Automatisk komprimering af filerJaJa Nej
Bekræftelse af downloadJaJa, ja

TransferXL i stedet for WeTransfer – et sikkert alternativ?

Databeskyttelse er en topprioritet hos TransferXL. Med end-to-end filkryptering kan du indstille yderligere adgangskodekryptering. Det sikrer, at dine filer ender i de rigtige hænder. Del adgangskoden med modtagerne via en separat besked for at garantere endnu mere sikkerhed.

For din egen sikkerheds skyld kan du vælge den server, der midlertidigt opbevarer dine data. Vil du bruge en tysk, amerikansk eller asiatisk server? Valget er dit!

Hvordan registrerer man sig hos TransferXL?

Som et alternativ til WeTransfer tilbyder TransferXL muligheden for at oprette en gratis konto, f.eks. for at følge historikken for filer, der allerede er sendt. Det er især nyttigt, hvis du sender filer meget ofte. Det giver dig mulighed for at holde styr på dine overførsler.

Du kan også bruge en konto til at oprette offentlige links, som du kan dele eller indlejre på sociale netværk som Facebook, LinkedIn eller på din private hjemmeside. Du kan også sende links til forskellige kontakter via e-mail eller WhatsApp. Du skal blot klikke på “Log ind” og oprette forbindelse til en af de angivne konti eller registrere dig med din e-mailadresse.

Du behøver dog ikke at registrere dig for at bruge de vigtigste funktioner. Din og modtagerens e-mailadresse er alt, hvad du behøver for at sende dine filer hurtigt og i krypteret form.

HowTo: Sådan sender du store filer med TransferXL

TransferXL gør det meget nemt at sende store filer. Du kan blot trække og slippe dine filer eller mapper og flytte dem til upload-mappen. Den enkle brugergrænseflade fremskynder processen med at sende dine filer.

Når du har valgt alle dine filer, skal du blot indtaste din og modtagernes e-mailadresse. Så hurtigt og nemt kan du sende filer med TransferXL. Eventuelt kan du også tilføje en besked til modtagerne, før du sender.

Det er ikke nødvendigt at komprimere (zippe) filerne på forhånd. Dine filer bliver automatisk komprimeret, hver gang de uploades til TransferXL. Det gør det endnu hurtigere og nemmere at sende større filer.


De vigtigste spørgsmål og svar om TransferXL som WeTransfer-alternativ

Hvordan kan data sendes via WeTransfer?

Dataene uploades til hjemmesiden via valg eller drag & drop. Et link til de dokumenter, der er gemt i skyen, sendes til modtageren. Det betyder, at det kun er dig og modtageren, der har adgang til dine fotos eller andre filer.

Hvor mange GB kan man sende med WeTransfer?

På WeTransfer kan du sende datamængder på op til 2 GB gratis og uden registrering.

Hvor meget koster TransferXL?

Alle funktioner og afsendelse af filer på op til 5 gigabyte er gratis. Ingen registrering er nødvendig. Din og modtagerens e-mailadresse er alt, hvad du behøver for at sende filer hurtigt og nemt.

Hvad er den maksimale filstørrelse?

Med den gratis version kan du sende filer på op til 5 gigabyte på én gang. Du kan maksimalt sende to overførsler på 5 gigabyte hver om dagen.

Hvordan krypteres filerne?

TransferXL krypterer dine data efter afsendelse ved hjælp af end-to-end-kryptering som standard. Det betyder, at kun du og de modtagere, som du har givet den tilsvarende adgangskode til overførslen, kan få adgang til dataene.

Hvad er forskellen mellem WeTransfer og TransferXL?

Forskellen er, at du med TransferXL kan uploade op til 5 GB gratis i stedet for 2 GB. Med TransferXL kan du også vælge, i hvilket land den server, du bruger til at uploade dine filer, befinder sig – det giver dig større sikkerhed. Desuden komprimerer TransferXL automatisk dine data.